Snabblån

 

Varför ta ett snabblån?
Ett snabblån är som namnet antyder ett lån man kan ta för att få tillgång till pengar snabbt. Anledningen till varför man behöver ta ett snabblån kan vara många. Det kan till exempel vara för att lösa en ekonomisk kris eller för att kunna köpa någonting man väldigt gärna vill ha trots att man inte har tillräckligt med pengar på kontot och det är långt till nästa lön.

Vad menas med ett snabblån?
Det som utmärker ett snabblån är att det är ett väldigt enkelt och smidigt att låna pengar på. Dessutom får man pengarna insatta på sitt konto snabbt, oftast inom 15 minuter! Ett snabblån tillåter dig att låna oftast upp till 3000 kronor, vilket gör att lånet inte lämpar sig till att köpa hus eller bil (för dessa ändamål finns det andra lån som lämpar sig bättre). Däremot är det ett smidigt och mycket snabbt sätt att låna pengar på om du behöver ett extra tillskott i kassan för att ha råd med någonting extra!

Är ett snabblån smidigare än att låna på banken?
Tidigare har alla lån varit hänvisade till bank, vilket man idag inte behöver utan det finns många andra snabbare och enklare sätt att ta ett lån på. Att låna via bank innebär att man måste bege sig till banken för att träffa en handläggare som går igenom din ekonomiska situation och gör en kreditprövning. Därefter får man besked på om man får låna och hur mycket pengar man får låna. Detta är en omständlig process vilket tar mycket längre tid än t.ex. ett snabblån.

Så om du behöver ett litet tillskott för att få utrymme att göra någonting och det inte innebär att du behöver mer än ca 3000 kronor så är ett snabblån ett utmärkt sätt att låna pengar på! Det gör att du får pengarna på ditt konto mycket snabbt och är dessutom enkelt att ta. Enkelhet och snabbhet är ledorden när det gäller snabblån.

 

 

» Bostadslån
» Bostadslån med betalningsanmärkning
» Lånelöfte
» Mikrolån
» Minilån

» Mobillån
» Privatlån
» Smslån
» Smslån med betalningsanmärkning
» Snabblån

» Hem
» Kontakta oss