Smslån

 

Vad menas med ett smslån?
Sms lån är ett mycket snabbt och smidigt sätt att låna en mindre summa pengar. Det innebär att du kan låna 500 kr, 1000 kr, 2000 kr, 3000 kr via sms till 0 % ränta. Processen är mycket kort och du har pengarna på ditt konto inom 15 minuter från det att du ansökt. Att det går snabbt att låna är den stora fördelen med sms lån eftersom det är ett utmärkt alternativ att låna pengar på om du snabbt behöver en mindre summa pengar. Detta gör att du kan unna dig det lilla extra eller ha till hands om pengarna inte räcker till någon månad.

Smslån är överlägset smidigare än att låna via banken!
Det har tidigare varit nödvändigt att ta ett banklån för att låna även mindre summor pengar, men detta är en omständlig process och tar längre tid än sms lån. Anledningen till att det tar längre tid är att man måste fylla i en ansökan om att få låna hos sin bank och därefter gås flera saker igenom. De gör därefter en kreditprövning och genomgång av din ekonomiska situation för att se om du är lämplig som låntagare. Detta är alla orsak till att ett sms lån är mycket smidigare om du behöver låna upp till 3000 kr snabbt. Inom 15 minuter har du nämligen pengarna på ditt konto.

Finns det nackdelar med smslån?
För att kunna ta ett sms lån måste du vara 18 år och ha någon form av inkomst. Däremot behöver man ingen säkerhet och det är inget hinder om man har betalningsanmärkningar. Den största nackdelen med sms lån är att man max kan låna 3000kr. Det lämpar sig alltså för mindre köp och kan inte användas vid större köp av saker som båt, hus och bil. Är du intresserad av att låna upp till 3000kr och ha pengarna på kontot inom 15 minuter är sms lån ett mycket bra alternativ!

 

 

» Bostadslån
» Bostadslån med betalningsanmärkning
» Lånelöfte
» Mikrolån
» Minilån

» Mobillån
» Privatlån
» Smslån
» Smslån med betalningsanmärkning
» Snabblån

» Hem
» Kontakta oss