Mobillån

 

Vad menas med ett mobillån?
Genom ett samtal med mobilen kan du låna upp till 3000 kr till 0 % ränta. Processen är mycket kort och du har pengarna på kontot inom 15 minuter. Ett mobillån är ett mycket snabbt och smidigt sätt att låna pengar på om du behöver ett extra tillskott för att köpa någonting extra eller klara av slutet av månaden. Kraven för att du ska få ta ett mobillån är att du har fyllt 18 år och har en viss inkomst.

Finns det fördelar med ett mobillån?
De största fördelarna med ett mobillån är att det går snabbt och är smidigt till skillnad ifrån om man lånar via bank. Detta var tidigare ett krav även för att låna en mindre summa pengar men innebär en utdragen process eftersom man måste ta sig till sin bank och fylla i en låneansökan. Därefter görs en kreditprövning och en utredning av din ekonomiska situation för att se om du är en lämplig låntagare. Detta slipper du om du tar ett mobillån eftersom lånet då genomförs på ett smidigare och mycket snabbare sätt.

Finns det nackdelar med att ta ett mobillån?
Den största nackdelen med att ta ett mobillån är att man max får låna 3000 kr. Detta gör att ett mobillån inte kan tas för stora inköp som hus eller bil (utan då blir man hänvisad till andra typer av lån). Däremot är det ett bra sätt att låna en mindre summa pengar på eftersom det är smidigt och du får pengarna på kontot inom 15 minuter!

 

 

» Bostadslån
» Bostadslån med betalningsanmärkning
» Lånelöfte
» Mikrolån
» Minilån

» Mobillån
» Privatlån
» Smslån
» Smslån med betalningsanmärkning
» Snabblån

» Hem
» Kontakta oss