Mikrolån

 

Vad menas med ett mikrolån?
Att ta ett mikrolån innebär att man lånar en mindre summa pengar. Dessa lån är oftast begränsade till 3000 kronor, vilket i de flesta fall räcker för att lösa en akut kris som uppkommit som man behöver lösa snabbt eller för att köpa någonting som man behöver eller vill ha och inte orkar vänta på att lönen skall komma.

Hur mycket får jag låna?
Eftersom lånet är begränsat till några tusen kronor är det inte ett lån som man kan ta för att köpa exempelvis en bil eller en bostad, då får man välja andra lån som är bättre anpassade för ändamålet istället. Ett mikrolån är ett lån för dig som behöver ha upp till 3000 kronor snabbt. Fokus i dessa lån ligger nämligen på att man på ett mycket enkelt och snabbt sätt ska få pengar insatta på sitt bankkonto. Vanligtvis har man pengarna insatta på sitt konto redan inom 15 minuter, så det går väldigt fort. Man är inte heller begränsad till att man måste ta sig någonstans för att låna utan man kan lika gärna göra det hemifrån som att göra det när man är i affären.

Är ett mikrolån smidigare än att låna på banken?
Tidigare var man tvungen att ta sig till sin bank för att låna pengar vilket är ett mycket krångligare tillvägagångssätt för att låna pengar. Det tar dessutom mycket längre tid. Man får träffa en handläggare som går igenom den ekonomiska situationen samt att det tas en kreditupplysning på dig. Först därefter får du besked på om du får låna och hur mycket du får låna. Genom att ta ett mikrolån så slipper du denna långa process och kan få tillgång till pengar var du än befinner dig och det snabbt!

Så har du hittat någonting extra som du vill kunna unna dig och få pengar till så är ett mikrolån ett mycket enkelt och snabbt sätt att ta ett mindre lån på. Dessa lån är inriktade på låntagaren vilket gör att man på ett enkelt och snabbt sätt kan få tillgång till pengar utan onödiga frågor och köer som på t.ex. en bank.

 

 

» Bostadslån
» Bostadslån med betalningsanmärkning
» Lånelöfte
» Mikrolån
» Minilån

» Mobillån
» Privatlån
» Smslån
» Smslån med betalningsanmärkning
» Snabblån

» Hem
» Kontakta oss