Bostadslån med betalningsanmärkning

 

Kan jag ta bostadslån trots betalningsanmärkning?
Bara för att man har betalningsanmärkningar innebär det inte automatiskt att man inte får ta ett bostadslån. Det går alldeles utmärkt att göra detta ändå. Om man har en bostad man vill låna till så innebär det inget hinder för att kunna ta ett lån om man har betalningsanmärkningar. Ett bostadslån behöver de flesta människor ta någon gång under sitt liv eftersom detta är en mycket stor investering. Investeringen kan göras i allt från en liten villa på landet till en dyr lägenhet i en stor stad.

Var får man låna pengar?
Det finns flera långivare som specialiserat sig på att låna ut pengar till de som har betalningsanmärkningar. Räntan för dessa lån är oftast lite högre än för ett vanligt bostadslån. Detta beror på att den som lånar ut pengarna tar en något högre risk när de lånar ut pengar till en person med betalningsanmärkningar jämfört med att låna ut pengar till en person som har skött sina betalningar utan problem. När de går igenom den ekonomiska situationen ser man inte bara till hur ekonomin sett ut historiskt utan lägger störst vikt vid den framtida betalningsförmågan. Eftersom ett bostadslån betalas tillbaka under en lång tid är det förstås viktigt hur den personliga ekonomin ser ut framöver och inte hur den har sett ut tidigare.

Finns det nackdelar med att ta ett bostadslån när man har betalningsanmärkning?
Någon större nackdel att ta ett bostadslån om man har betalningsanmärkningar jämfört med om man inte har några betalningsanmärkningar finns det inte. Den största nackdelen är att räntan på lånet är lite högre än för ett vanligt. Så om du vill ta ett bostadslån för att köpa dig en fin bostad och du har betalningsanmärkningar så är det ingenting som hindrar dig från att ta ett bostadslån utan det går hur bra som helst!

 

 

» Bostadslån
» Bostadslån med betalningsanmärkning
» Lånelöfte
» Mikrolån
» Minilån

» Mobillån
» Privatlån
» Smslån
» Smslån med betalningsanmärkning
» Snabblån

» Hem
» Kontakta oss